Loopbaanbegeleiding via CERM-HR

foto loopbaanbegeleiding
loopbaancheques

Bij CERM-HR kan je terecht met je vragen over je loopbaan.
Je persoonlijke coach neemt je werksituatie onder de loep en helpt je loopbaan mee vorm te geven.

CERM-HR is een erkend loopbaanbegeleidingscentrum en is al meer dan 15 jaar actief rond talent en loopbanen. Wouter Beel, bedrijfspsycholoog, is je ervaren persoonlijke coach; hij begeleidt je stap per stap. Jouw behoefte en jouw persoonlijke loopbaanvragen geven richting aan onze aanpak. We focussen op jouw talenten en gaan samen op zoek naar de beste manier om deze tot hun recht te laten komen. Zo ben je beter in staat om duurzame en doordachte keuzes te maken: je krijg zo meer houvast en duidelijkheid. Dit komt je welzijn ten goede: thuis en op het werk! Bij CERM-HR krijg je in de praktijk extra begeleidingstijd; we zijn immers soepel!

  1. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier, telefonisch of via mail.
  2. In een kennismakingsgesprek geven wij je informatie over het verloop en de inhoud van de loopbaanbegeleiding; wij luisteren naar je persoonlijke behoefte.
  3. Indien je beslist het traject aan te vatten, en je hebt nog geen loopbaancheques bestel je deze online bij VDAB (dit is geen vereiste om te starten bij ons).
  4. Na een eerste gesprek organiseren we vier aparte sessies op een tijdstip naar keuze. Deze sessies bestaan uit oefeningen, testen, vragenlijsten en gesprekken. Via een beter zelfinzicht komen we tot een zicht op jouw loopbaanmogelijkheden. Onze ervaring op de arbeidsmarkt helpt hierbij.
  5. In de laatste sessie finaliseren we samen je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Hiermee kan je later zelfstandig aan de slag.

Na het volgen van het hele traject zal je je talenten ten volle kunnen benutten en optimaal ontwikkelen; je krijgt terug voldoening van je huidige job, of misschien ga je gericht op zoek naar nieuw werk. Je kent nu zelf je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je weet welke jobs bij jou passen en je vindt een goede balans tussen werk en privé. Het persoonlijk ontwikkelingsplan dat we met jou opstellen, zal je hierbij helpen.

Oost-Vlaanderen (Gent) – West-Vlaanderen (Brugge, Roeselare, Torhout, Kortrijk) – Brabant (Brussel)

Loopbaanbegeleiding kan je betalen met loopbaancheques. Ben je werknemer of zelfstandige en heb je minstens 12 maanden werkervaring in de voorbije 2 jaar? Vraag dan nu je loopbaancheques aan via de site van de VDAB. Voor één cheque betaal je €40, maar in feite heeft hij een waarde van €550. Deze geeft recht op 4 uur begeleiding. Om de zes jaar heb je recht op twee loopbaancheques.

Wil je meer info?

Vul hieronder uw gegevens in
of bel ons 09 222 13 21

Deelnemers getuigen