Ontdek de screenings van CERM-HR

Assessments

Screenings

Eindkandidaten

Het resultaat van een hele dag testen en interviews mag je gerust waardevol noemen. In een overzichtelijk rapport doen we heldere uitspraken over de talenten van de kandidaat.

Ons eindoordeel is telkens gebaseerd op motivatie, leer- en redeneervermogen, werkmethode en persoonlijkheid.

Naast de sterktes komen ook de ontwikkeltips aan bod.

We nemen de tijd om eerlijke feedback aan de kandidaat te geven: een echte leerkans!

Development center

Met een precies inzicht in het ontwikkelpotentieel van je medewerkers bouw je aan hun persoonlijke groei.

Via verschillende tools ontdekken we de unieke kracht van de medewerker.

Met het resultaat van diepte-interviews, gedragsproeven en vragenlijsten, spreken we ons uit over het potentieel; we stellen ook een ontwikkelplan op.

Ons development center plugt naadloos in op het ontwikkelingsbeleid van je organisatie. Zo laat je talent optimaal renderen.

Persoonlijkheidsanalyse

Na een eerste gesprek heb je vaak nood aan een second opinion: is er wel een goeie fit?

Via een diepte-interview en enkele online vragenlijsten krijgen we een accuraat beeld op de persoonlijkheidsstructuur van de kandidaat. Om geen tijd te verliezen rapporteren we telefonisch én de dag zelf van het onderzoek. We geven je mondeling een uitgebreid verslag over de relevante competenties.

Zo spelen we heel flexibel in op je rekruteringsvragen: met ons advies kan je snel en gefundeerd knopen doorhakken.

Wouter Beel

HR-Consultant - Bedrijfspsycholoog

Sedert 1996 leidt Wouter het HR-advieskantoor CERM-HR, dat naast werving & selectie, assessments ook HR-projecten uitvoert (talentmanagement en duurzaam personeelsbeleid). Binnen CERM-HR, dat erkend is als loopbaancentrum door VDAB, is Wouter loopbaancoach.

Gedurende meer dan 20 jaar adviseert Wouter kmo’s: teams worden doorgelicht om de motivatie en communicatie te peilen. Telkens met het oog op een verbetering van het werkklimaat en het welbevinden van zowel werknemer als werkgever.

Binnen Hogeschool VIVES (Kortrijk) is Wouter docent talentontwikkeling.

Waarom CERM-HR?

97,5%

van de kandidaten was tevreden na het assessment.

82,7%

van de kandidaten heeft iets bijgeleerd over zichzelf na het afronden van het assessment.

100%

van de kandidaten waardeert de feedbackmogelijkheden over het assessment.

Wat zeggen onze klanten

Sabine Jacobs

HR-officer Impextraco

Daar waar we dringend een assessment van een kandidaat willen laten uitvoeren, stelt Wouter zich flexibel op. We worden snel geholpen.
Verder denkt Wouter met ons mee. Hij kent ons bedrijf inmiddels door en door. Dat maakt dat hij na een assesment niet alleen perfect kan inschatten of de kandidaat over de nodige competenties beschikt, maar ook of de kandidaat binnen de cultuur van Impextraco zal passen.

Jan Steurtewagen

Zaakvoerder Bebotax

Elke nieuwe medewerker die we aanwerven doet testen bij CERM-HR. In de zoektocht naar nieuwe medewerkers stelt CERM-HR de juiste vragen. Dit is het resultaat een langdurig opgebouwde relatie. Wat we ook bij CERM-HR waarderen zijn de beroepsernst, de flexibele aanpak, de verrijkende analyses, dit alles met een oog op de toegevoegde waarde voor de klant.

Neem vrijblijvend contact op