zet in op duurzaam talent

Audit Duurzaam Mensbeleid

logo duurzaam hr
Je hebt het beste voor met je personeel, maar hoe ervaren je medewerkers het mensbeleid van je kmo?
 
Met de antwoorden op de vragenlijst Audit Duurzaam Mensbeleid krijg je zicht op je sterke punten; je weet ook meteen hoe je de organisatie kan bijsturen en verduurzamen. De output van de audit levert dus meteen ook inspiratie voor je employer brand.

Sleutel tot goed werkgeverschap

Via de audit ga je een eerlijke dialoog aan met je medewerkers over het wederzijds engagement en hun veranderende verwachtingen. Daarbij staat waarden-gedreven ondernemen centraal: deze duurzaamheidsthema’s komen aan bod: fairness, transparantie, betrouwbaar en authentiek leiderschap, duurzame inzetbaarheid, inclusie en diversiteit.
 
Zo maak je het ‘people’-aspect van MVO tastbaar en maak je ‘goed werkgeverschap’ meetbaar.
 
best employer

Praktisch

  • Vooraf stellen we het project– en communicatieplan op.
  • De verschillende teams of afdelingen vullen dan de online vragenlijst in; ook het perspectief van de werkgever wordt bevraagd om eventuele gaps te kunnen vaststellen.
  • Naast de online bevraging is het mogelijk om elk van de individuele medewerkers ook mondeling te bevragen via een gestructureerd interview. Deze combinatie maakt de output inhoudelijk nog rijker.
  • De werkgever ontvangt een schriftelijk feedbackverslag met overzichtelijke tabellen en grafieken per team of afdeling.
  • Met de globale conclusies en aanbevelingen kan je praktisch aan de slag.
 
Het verslag bevat heldere tabellen en grafieken
 
screenshots audit
 
Meer informatie? Bel ons op het nummer 09 222 13 21 of neem contact met Wouter Beel op via info@cerm-hr.be.
 
Deze dienst komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille, waardoor tot 40% van de kostprijs gesubsidieerd wordt. Met een werkbaarheidscheque krijg je 60% korting.
 
KMO Cheques

Wil je meer info?

Vul hieronder uw gegevens in
​of bel ons 09 222 13 21

Onze klanten getuigen