zet in op duurzaam talent

Contacteer ons

CERM-HR is vlot bereikbaar: het kantoor ligt vlakbij tram 1 (op 10 minuten van station Gent-Sint-Pieters) en afrit 14 van E40. Toch is het een oase van rust midden in het groen.

Parkeren

Je parkeert langs de weg. Opgelet: parkeren is betalend: dagtarief is 3 euro. 

logo gent

De parkeerautomaten werken digitaal. Je tikt op het scherm van de parkeerautomaat je nummerplaat en de tijd die je wil parkeren in, betaalt en vervolgt je weg.

Betalen aan een parkeerautomaat:

 1. kies je taal, lees de tariefinfo en druk op start
 2. geef je nummerplaat in*
 3. kies je parkeertijd
 4. kies de betalingswijze (kaart of cash)
 5. geef aan of je een betaalbewijs wil of niet

* De parkeerwachter gaat na of je wagen op het moment van de controle over een parkeerrecht bezit. Het ticketje in de wagen hoeft dus niet meer.

Routebeschrijving

CERM-HR is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan hier je route met de routeplanner van de Lijn.

TRAM: vanuit station GENT SINT-PIETERStramlijn 1 richting Flanders Expo, tot voorlaatste halte “Maria Middelares Maalte” (5 à 10 minuten). Je stapt in de Derbystraat tot aan de hoek met Residentie Mayflower. Je slaat linksaf in de Putkapelstraat. In de Putkapelstraat nog een 100-tal meter stappen tot de residentieblok Savoy voorbij het Putkapelletje.

BUS: vanuit station GENT SINT-PIETERS tot halte “Maria Middelares – Maalte“. Volgende bussen passeren deze halte: (vertrek ca. om de 15 minutenduur van de rit ca. 10 minuten).

 • bus 76 (richting Sint-Denijs-Westrem);
 • bus 77 (richting Deinze);
 • bus 78 (richting De Pinte-Zwartegat).

Met de wagen

 • Komende via de autosnelweg E40 = dicht bij uitrit 14 (R4/Expo/Gent/Deinze), waarbij je op de afrit 14 steeds de richting ‘Gent’ blijft volgen tot je op de Kortrijksesteenweg (N43komt. De ingang van de Putkapelstraat ligt tussen Art & Craft Elektro en het pompstation ‘Lukoil’.
 • Kom je van Gent, neem aan het verkeerspunt De Sterre richting ‘Deinze/Kortrijk’ (= N43).
 • Parkeer langs de straat.