zet in op duurzaam talent

Aantrekken van duurzaam talent

icon

Werving & selectie

Ook in tijden van schaarste is CERM-HR jouw betrouwbare rekruteringspartner: bij ons kan je terecht voor een duurzame invulling van al jouw vacatures.

Onze aanpak is grondig en kwalitatief: de match moet er zijn!

We selecteren gedreven talent. Daarbij hanteren we een strikte deontologie: we handelen respectvol, eerlijk, authentiek en integer. Zo krijgen we steevast tevreden klanten en kandidaten.

We kijken tenslotte verder dan die ene vacature en geven breed rekruteringsadvies dat rendeert op lange termijn: CERM-HR versterkt je employerbrand.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Via RPO haal je expertise in huis zodat je eigen business blijft draaien. Want werven is werk voor experten

Beslis samen met ons welk deel van het wervingsproces je zelf wil doen of wil uitbesteden: opstellen en publiceren van vacatureteksten, actueel en actief houden van je kandidatenbestand, campus recruitment, search, cv-selectie, telefonische pre-screening, selectiegesprek, referenties checken, preselectieve testen, assessment.

CERM-HR wordt jouw interne professional in werving en selectie; een kwestie van efficiëntie.

icon
icon

Campus recruitment​

We halen het talent aan de bron. Reken op ons om de beste studenten aan te trekken. Samen stellen we een doordacht campus traject op, waarbij we de juiste events uitkiezen.

Tijdens jobdays verzorgen we jouw employer brand. Nadien staan we ook in voor de opvolging: we organiseren bij jou een bedrijfspresentatie. Zo leer je de geïnteresseerde studenten persoonlijk kennen.

Via assessments krijg je tenslotte zicht op het potentieel van de kandidaten. Zo wordt de aanwerving van een schoolverlater meteen een voltreffer.

Onze klanten getuigen

Contacteer ons vrijblijvend