zet in op duurzaam talent

Voor iedereen

foto loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Bij CERM-HR kan je terecht met je vragen over je loopbaan. Je persoonlijke coach neemt je werksituatie onder de loep en helpt je loopbaan mee vorm te geven.

CERM-HR is een erkend loopbaanbegeleidingscentrum.

Wouter Beel is je ervaren persoonlijke coach. Jouw behoefte en jouw persoonlijke loopbaanvragen geven richting aan onze aanpak.

We focussen op jouw talenten en gaan samen op zoek naar de beste manier om deze tot hun recht te laten komen. Zo ben je beter in staat om duurzame en doordachte keuzes te maken.

Vacatures met positieve impact

Wil je bijdragen aan een duurzame wereld via je job? Wil je een ecologische en/of maatschappelijke impact? Kies dan voor een job bij een werkgever die maatschappelijk verantwoord onderneemt. Op een schaal van 1 tot 3 geeft de werkgever weer hoe sterk de impact van de organisatie is.

 

talent scan

Talentscan.be: oriënterend assessment voor studenten​

Welke studies passen best bij jou? Met een geslaagde studiekeuze ben je goed op weg naar een mooie toekomst. 

Via een Talentscan krijg je als student zicht op je potentieel. Kom één dag bij ons langs voor een assessment (testen en gesprek). Nadien ontvang je een rapport met een sterkte-zwakte profiel en oriënterend advies. Je dromen worden getoetst aan je interesses, je persoonlijkheid en je denkvermogen.

Verken jezelf

Verkenjezelf.be is een mini-360 graden tool die helemaal gratis is. Wil je jezelf beter leren kennen? Zelfkennis is de sleutel om betere keuzes te maken. Zo bereik je meer succes in het leven!

Wil je vernemen hoe anderen jou zien? Via de ander ken je jezelf: je betrekt ook andere mensen bij je oefening.

Wat je krijgt: een persoonlijk profiel van jezelf, duidelijk grafisch voorgesteld. Je krijgt ook concrete tips om je kwaliteiten beter te benutten.

Logo verken jezelf