zet in op duurzaam talent

ONTDEK DE SCREENINGS
VAN CERM-HR

Ben je op zoek naar een geschikte kandidaat die ook op lange termijn een match is met je bedrijf? Onze screenings zijn een ideale manier om de kandidaat op een snelle maar grondige manier te leren kennen.

We nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SCREENING DOOR CERM-HR?

97,5%

van de kandidaten waren tevreden over de screening

82,7%

van de kandidaten leerde iets bij over zichzelf 

100%

van de kandidaten was tevreden over de consultant (maturiteit, kennis en ervaring) 

WELKE SCREENING KIES JE ALS WERKGEVER?

IK WIL WETEN OF MIJN KANDIDAAT MATCHT MET DE JOB

Wil je de sterktes van een kandidaat leren kennen? Twijfel je of een kandidaat geschikt is en wil je een second opinion? Kies dan voor ons assessment. Gedurende een volledige dag gaan we aan de slag met de kandidaat. Via een diepte-interview, vragenlijsten en testen polsen we naar de motivatie, het leer- en redeneervermogen, de werkmethodes en de persoonlijkheid van de kandidaat.

We bezorgen jou een sterkte-zwakteprofiel van de kandidaat, een overzichtelijk rapport met een duidelijke score en een helder eindadvies.

Voor de kandidaat is dit een leerkans: wij voorzien onmiddellijk eerlijke feedback na de testen.

We nemen binnen de 2 werkdagen contact op.

IK WIL DE PERSOONLIJKHEID VAN DE KANDIDAAT BETER LEREN KENNEN

Ben je geïnteresseerd in iemands persoonlijkheid? Wil je graag een second opinion over een kandidaat? Kies dan voor onze persoonlijkheidsanalyse. Via een diepte-interview en enkele online vragenlijsten krijgen we een accuraat beeld van hoe iemand écht is. Deze analyse neemt een halve dag in beslag.

We bezorgen jou een sterkte-zwakteprofiel van de kandidaat en een overzichtelijk rapport met duidelijk en helder advies. We bellen je nadien op om uitgebreide mondelinge toelichting te geven. Zo kan je snel de knoop doorhakken.

We nemen binnen de 2 werkdagen contact op.

IK WIL WETEN OF MIJN MEDEWERKER IN AANMERKING KOMT OM INTERN DOOR TE GROEIEN.

Wil je meebouwen aan de persoonlijke groei van je medewerker? Kies dan voor onze selectiemethode development center. Via diepte-interviews en vragenlijsten identificeren we het ontwikkelingspotentieel van je medewerker om te zien wat zijn of haar sterktes en mogelijke valkuilen zijn in een andere rol.

We bezorgen je achteraf een sterkte-zwakteprofiel van de kandidaat en een overzichtelijk rapport met duidelijk en helder advies over het leervermogen en de doorgroeimogelijkheden.

We nemen binnen de 2 werkdagen contact op.

EEN MEERWAARDE VOOR JOU ALS KANDIDAAT

EEN ASSESSMENT BIJ CERM-HR

Ben je op zoek naar een goede match met je toekomstige werkgever? Wil je werken op een plaats waar er aandacht is voor persoonlijke groei? Ben je benieuwd naar je sterktes en ontwikkelpunten? Neem dan deel aan onze screening! Op een screening kan je je niet echt voorbereiden. Jezelf zijn geeft de beste resultaten.

Wat kan je verwachten:

OVER CERM-HR

CERM-HR is een HR-advieskantoor dat in 1996 werd opgericht door Wouter Beel, een ervaren bedrijfspsycholoog, loopbaancoach en HR-consultant. Naast wervings- en selectieprocedures begeleidt CERM-HR bedrijven bij het ontwikkelen van een duurzaam personeelsbeleid. CERM-HR is door VDAB erkend als loopbaancentrum.

Al meer dan 25 jaar adviseert Wouter kmo’s om het werkklimaat en welbevinden te verbeteren. Dat doet hij door de motivatie, werkbaarheid en communicatie in een organisatie te onderzoeken. Daarnaast is Wouter ook docent talentontwikkeling bij Hogeschool Vives (Kortrijk).

We nemen binnen de 2 werkdagen contact op.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Sabine JacobsHR-Officer Impextraco
Read More
Daar waar we dringend een assessment van een kandidaat willen laten uitvoeren, stelt Wouter zich flexibel op. We worden snel geholpen.

Verder denkt Wouter met ons mee. Hij kent ons bedrijf inmiddels door en door. Dat maakt dat hij na een assesment niet alleen perfect kan inschatten of de kandidaat over de nodige competenties beschikt, maar ook of de kandidaat binnen de cultuur van Impextraco zal passen.
Sabine JacobsHR-officer Impextraco
Read More
Daar waar we dringend een assessment van een kandidaat willen laten uitvoeren, stelt Wouter zich flexibel op. We worden snel geholpen. Verder denkt Wouter met ons mee. Hij kent ons bedrijf inmiddels door en door. Dat maakt dat hij na een assesment niet alleen perfect kan inschatten of de kandidaat over de nodige competenties beschikt, maar ook of de kandidaat binnen de cultuur van Impextraco zal passen.
Jan Steurtewagenzaakvoerder Bebotax
Read More
Elke nieuwe medewerker die we aanwerven doet testen bij CERM-HR. In de zoektocht naar nieuwe medewerkers stelt CERM-HR de juiste vragen. Dit is het resultaat een langdurig opgebouwde relatie. Wat we ook bij CERM-HR waarderen zijn de beroepsernst, de flexibele aanpak, de verrijkende analyses, dit alles met een oog op de toegevoegde waarde voor de klant.
Previous
Next

ONZE KLANTEN

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

We nemen binnen de 2 werkdagen contact op.
WOUTER BEEL
HR CONSULTANT EN
BEDRIJFSPSYCHOLOOG

DOWNLOAD EEN VOORBEELDVERSLAG